400 g kylling kjøttdeig
1 løk
2 hvitløks båter
Dash sukker
1 boks hakket tomat
2 ss tomatpure
1 buljong terning
Timian
Basilika
Sort pepper
Salt
Cayennepepper
Hakk løk og begynn stek i lit olje, hakk hvitløken og ha
oppi, ta en dash sukker, rør rundt og la steke til mykt. Ha i kjøttdeigen og
stek til den har fått lit farge, rør rundt hele tiden så kjøttdeigen blir til
mindre biter. (eller hvordan man nå skal beskrive det)
Ha i tomatpure og buljong terning, rør rundt og stek i
noen minutter. Ha sen i resten og la små koke til bechamelsausen er ferdig.
Bechamelsaus
30g margarin (smør)
30 g mel
5 dl melk, laktosefri selvfølgelig
Muskatnøtt
Salt
Pepper
Vellagret ost (jeg bruker svensk eller engelsk ost,
smaker så my mer)
I en kasserolle ha i margarin, mel og melk, rør rundt og
kok opp. Ha i reven muskatnøtt, salt og pepper. Riv eller skjær osten i mindre
biter og ha i sausen, rør rundt til osten har smelt.
I en ovn sikker form ha i halvparten av kjøttsausen, er lag
med lasagneplater og sen halvparten av bechamelsausen, pasta, kjøttsaus, pasta
og sausen, ha riven ost på toppen.
Stekes i ovnen på 200 grader i ca 30-40 min
Serveres med en salat til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar