onsdag 8. februar 2012

Vetekaka



4 dl hvetemel
1 dl sukker
2 tsk bakepulver
1 tsk støtt kardemomme
100 g margarin
2 dl melk


Sett ovnen på 200 grader, vask fingrene, smør og strø en rund bakeform.

I en bolle, ha i alle tørrvarer og rør rundt. Ha i margarin og bland godt sammen, antigen med fingrene eller en gaffel. Hell sen i melken (laktosefri seff) og rør rundt. Ha i bakeformen og (viktig) strø pärlsocker på toppen. Som frøken Parentes har kommentert så virker ikke den norske perlesukker da den er gjennomsiktlig, men den svenske er hvit og holder seg hvit.

Stekes ca 30 min.


2 kommentarer:

  1. ser litt bedre ut din ja;) min ovn er så dårlig at det ikke blir brunt en gang..
    haha, rød bolle du også.

    SvarSlett
  2. Flere farver på bolle jeg hihi, glemte at du hadde brukt rød, da hadde jeg jo tatt en annen farve ;)
    Men den ovnen din er vell ikke så gammel?

    SvarSlett