Potet
Torsk i blokk eller fileter
1 boks hakket tomat
2 hvitløks båter
1/2 - 1 løk
1/2 rød chili
Lit paprika
1 ss tomatpure
Lit cayennepepper
1/2 lime
Salt og pepper
Ferske urter, basilikum, timian og blad persille
Sorte oliven
Skrell poteter og skjær dem i lit tykkere skiver, kok dem
i noen minutter i vann. Hell av vann og skyll med kalt vann.
Skiv løk, hvitløk, paprika og chili i mindre biter, legg
i en ung sikkerform med lit olje i bunn. Legg poteter i et lag, sen torsken som
er skåret opp i mindre biter. (tror fileter er bedre da blokk torsk blir lit
små biter) salte lit og pepper lit, klem lime over fisken, leg mer poteter på
toppen. Dryss friske urter på topp og cayennepepper.
I boksen med hakket tomat ha i tomatpure og lit sukker (skal alltid ha lit
sukker med tomat for smaken skyld) rør rundt og hel over fisken og potetene. Ha i oliven.
Stek i oven 200 grader, jeg har folie over. Tester det og
ser om det gir bra resultat J
Serves med hvitløks brød til .
Kom gjerne med tips her, smaken er veldig god, men ble lit "våt" kunne tenkt meg at sausen skulle var lit tykkere.
hehe, du har renere ovn enn meg;)
SvarSlettMin er nyere, derfor ;)
SvarSlettkoke inn tomatsausen kanskje, så blir det litt mindre vått. blande maizenna i? blir ofte litt våtere med frossenfisk. spørs om rådene funker, hehe. de er tatt ut av lufta.
SvarSlettTror å koke in sausen først er lurt, teste det neste gang ;)
SvarSlett