torsdag 26. januar 2012

Torsk og potet i ovnen





Potet
Torsk i blokk eller fileter
1 boks hakket tomat
2 hvitløks båter
1/2 - 1 løk
1/2 rød chili
Lit paprika
1 ss tomatpure
Lit cayennepepper
1/2 lime
Salt og pepper
Ferske urter, basilikum, timian og blad persille
Sorte oliven

Skrell poteter og skjær dem i lit tykkere skiver, kok dem i noen minutter i vann. Hell av vann og skyll med kalt vann.
Skiv løk, hvitløk, paprika og chili i mindre biter, legg i en ung sikkerform med lit olje i bunn. Legg poteter i et lag, sen torsken som er skåret opp i mindre biter. (tror fileter er bedre da blokk torsk blir lit små biter) salte lit og pepper lit, klem lime over fisken, leg mer poteter på toppen.  Dryss friske urter på topp og cayennepepper. I boksen med hakket tomat ha i tomatpure og lit sukker (skal alltid ha lit sukker med tomat for smaken skyld) rør rundt og hel over fisken og potetene.  Ha i oliven.

Stek i oven 200 grader, jeg har folie over. Tester det og ser om det gir bra resultat J

Serves med hvitløks brød til .


Kom gjerne med tips her, smaken er veldig god, men ble lit "våt" kunne tenkt meg at sausen skulle var lit tykkere.

4 kommentarer:

  1. koke inn tomatsausen kanskje, så blir det litt mindre vått. blande maizenna i? blir ofte litt våtere med frossenfisk. spørs om rådene funker, hehe. de er tatt ut av lufta.

    SvarSlett
  2. Tror å koke in sausen først er lurt, teste det neste gang ;)

    SvarSlett